onsdag 14 september 2011

Det finns en gräns för vad man kan göra i skogen


Alla har inte varit riktigt i form idag. Femåringens energi tog plötsligt slut och han gick helt frivilligt och la sig på kökssoffan. Det visade sig att han hade feber. Han blev liggande på soffan, men munnen fortsatte gå ytterligare ett par timmar, innan han till slut somnade.

När han vaknade var han pigg nog att äta några chokladbollar och efter det ville han ut och köra trampbil. Det sa mamma nej till (osugen som hon var på att gå gatan fram med två trötta killar som garanterat skulle hitta något att vråla besinningslöst över).

Det var ett klokt beslut som femåringen inte riktigt stödde. Han bestämde sig för att flytta. Efter lite förhandlade gick han med på att först äta en halv köttbullemacka. Därefter sköts flytten upp till morgondagen. Då ska han flytta ut i skogen och bygga ett skydd mot kylan, men bajsa, det ska han göra hemma.
Önskemat

5 kommentarer:

Madde / Mamma och blivande fröken sa...

HAHA ;-) . Min son har också tänkt flytta ett par gånger. Men det tycks alltid komma upp saker som gör att det nog är bättre hemma i alla fall ;-) .
Gott med chokladbollar! Måste nästan göra egna någon dag :) .

gabriella sa...

Hej!
Länkades hit via en blogg på mama och passar på att säga hej! :)
Fantastiska bilder. Kram, Gabriella

Brötis sa...

Hej hej, och tack!

Helena sa...

*skrattar högt* Nog vet de hur det ska vara alltså...
hmm.. chokladbollarna ser helt fabulösa ut! *sugen som tusan*

Brötis sa...

Jo, det måste vara oerhört frustrerande för dem att inte få bestämma när de så väl vet hur det ska vara. Jag har full förståelse för att en flytt kan kännas som ett bra alternativ, faktiskt.