torsdag 25 augusti 2011

Som stulet

Plockade fram de nyinköpta regnbyxorna och såg direkt att så här kunde jag ju inte skicka ut ungen. Byxorna var visserligen väldigt billiga, men snott dem har vi inte gjort.

Maken ringde till Karlssons varuhus i Morgongåva, där vi köpte dem, och frågade efter råd. Jag vet inte vad han trodde att han skulle få för tips.

Naturligtvis beklagade de misstaget och sen bad de oss gå till en affär i närheten och plocka bort larmet. Men jag vet inte, det känns sådär...

10 kommentarer:

Helena sa...

Haha.. det där hände brorsan en gång. Han åkte tillbakks till affären och fick ett par sockar som plåster på såren. Men.. snacka om dåliga larm?! I onödan liksom *skrattar*

Brötis sa...

Ja, fruktansvärt onödigt. I synnerhet som vi har 15 mil till affären. Det man undrar är ju om det ens finns någon sådan där färg i "larmet".

Biggan sa...

Ja jäklar...jag köpte en ljust aprikos kavaj en gång när jag kom hem och studerade den igen så såg jag...larmet! Jag tror det var genomskinligt (dosan...) och röd färg skvalpade omkring därinne...Fort var jag tillbaka till affären...

Brötis sa...

Ja just det, ibland är dosorna genomskinliga. Då kanske den här är tom ändå.

Anonym sa...

Hej! Tack för din kommentar hos mig om varningstrianglarna. Hur gjorde du för att få tillbaka dina bilder? Eller fick du det aldrig? Mig veterligt har jag inte gjort nåt som skulle kunna ha påverkat, men jag fick ett tips från nån i USA om att det kan bero på att jag har ett konto på www.picasaweb.nånting... men jag vet inte ens att jag hade det. Picasa har jag installerat, men vad händer om jag tar bort det? Hm... Det är bara de tre sista bilderna som jag la in via picasa direkt i bloggen.

Jag kanske ska testa? Jag tappade blogglusten helt. Har ju mängder med roliga bilder sen 6 år tillbaka.

Hälsningar Bloggblad / Marianne Bokblad

Maria Lundmark Hällsten sa...

Jag läste Morgongåva och det är ju något man känner igen, eftersom äldsta dottern bor i Järlåsa. Så på Karlssons har vi varit några gånger. Billiga saker har dom, men förmodligen ingår nog inte larmet i priset :-) Vi var med om något liknande här i Umeå, för några år sedan. Jag hade köpt ett par gympaskor åt Theresé, någon vecka senare var vi in på Sporthuset och då gick larmet igång då vi skulle ut. Dom hade glömt ta bort larmet från ena skon, men det var inte där vi hade köpt dom. Knepigt! Ha en fin fredag!

Brötis sa...

Hej, nja jag är nog tyvärr fel person att fråga. I det fallet det inte funkade la jag in bilderna om och om igen och ibland syntes de en stund men sen försvann någon av dem igen osv. Det enda jag gjort annorlunda med de bilderna jämfört med alla andra var att det var tre bilder i samma inlägg, så nu kör jag helt enkelt en bild och text bara. Lite tråkigt, men jag orkar och hinner inte krångla.

Mejlar alltid mina bilder direkt från telefonen, så jag tror inte picasa är inblandat? Jag har aldrig använt det iallafall.

Hoppas det ordnar sig för dig!

Brötis sa...

Jobbig situation, Maria! Det Konstiga är att de bara larmar ibland.
Var inne på en skoaffär förra året och både jag och maken provade en del. En stund senare när vi var inne i en annan affär såg jag att hela korgen i barnvagnen var full av skor. Pojkarna hade "handlat" lite. Bara att rulla tillbaka och lasta av igen....

Zarah sa...

Det har jag faktiskt aldrig hört talas om att de glömmer plocka bort alarmet. Vad har det för effekt om det inte larmade när ni gick ut, eller avlarmades det på något sätt. Ja, litet knepigt måste det kännas hur rent samvetet än är!

Anonym sa...

Sex års bilder orkar jag aldrig i livet lägga in igen... minns ju inte vilka de senaste var ens.

Jag har inte lagt in från telefonen nån gång, normalt går jag via blogger och kan lägga in hur många som helst.

Tack för svar i alla fall.
Marianne