onsdag 2 november 2011

Vardagsrummet

Lite av dagens bredspackling (det lilla jag hann efter att Bamse, gröten, omeletten, kökssaneringen, legotrampet, hönsen, laxen, kökssaneringen och barngympan fått sitt). Solen och månen som jag lite optimistiskt målade dit i våras är nu ett minne blott i alla fall. Inte trodde jag då att vi skulle få ha dem kvar så här länge.


Till höger i bild ser ni det gamla igenspikade fönstret där det ska bli något roligt/fint/praktiskt i framtiden. Vi har nu lyckats få bort en del av plankorna, men herrejävlar vad de hade spikat dit dem väl. De kunde väl aldrig tro att någon idiot skulle ge sig på att riva i det där.

2 kommentarer:

simsalabim sa...

Spännande att riva i gammalt. Hittade ni något förutom massa spik? Vi rev en vägg i smras, då dök det upp tidningar från andra världskriget. Lycka till med ert bygge! Pia

Mamma Brötis sa...

Jodå, det satt tidningspapper från början av 1900-talet på hela väggarna! Det var himla intressant att se hur mycket språket ändrats sedan dess, och många roliga annonser var det också. Ett par annonser av det mindre roliga slaget finns bland inläggen i slutet på september. Där finns också fler bilder på själva väggen.

Tack Pia, det kan behövas. :-)