onsdag 9 maj 2012

På suddgummifabriken

Wang Lii: Vad ska vi ta oss till? Ingen använder ju suddgummin nuförtiden.

Thung Phung: Så sant... Men jag vet! Vi smälter om dem till gummistövlar. Ingen jävel kommer att märka något.

Wang Lii: Genialiskt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men varför går du inte med kvittot och stövlarna till Din Sko? Det är ju reklamationsrätt och du kommer få ett par nya eller pengar tillbaka om du vill, jag lovar, det är deras policy!

Mamma Brötis sa...

Bra synpunkt!

Jodå, jag har naturligtvis gått tillbaka med stövlarna och den här gången valde jag pengarna tillbaka.(Var där och bytte till mig de här stövlarna för två veckor sedan efter att de gamla spruckit. Det var inga problem eftersom de haft problem med just de stövlarna.)

Tyvärr skulle expediten tjafsa lite den här gången och upplysa mig om att barn sliter mycket på skorna (nähä!?) och vill man ha skor som håller får man köpa andra märken som kostar mer. Dessutom skulle jag ha sett hur hon slet stövlar som barn (irrelevant som fan)!

Jag tyckte iallafall att ett par stövlar för 250 kr skulle
hålla mer än en dryg vecka även om jag, enligt expediten, betalat för bilen som var på dem.

DinSko säljer medvetet rent skräp vilket jag uppfattar som oseriöst och nonchalant. Jag kommer inte att handla där mer.


(problemstövlarna som sprack stod fortfarande på hyllorna...)

Helena sa...

Uselt! Är det nåt som borde vara extra hållbart så är det ju just skor för barn. Men så är det väl i slit-å-släng-samhället vi har.. de säljer skiten hyfsat billigt och räknar med att majoriteten som får trasiga skor inom kort inte orkar gå tillbaks utan bara köper nya. Horribelt!!

Har du förresten tänkt på hur det liksom luktar "giftigt" inne på skobutiker som Din sko och skopunkten. Måste ju vara ett hemskt ställe att jobba på!