tisdag 8 maj 2012

Hur bra är Vanish?

Jag anmälde mig till Buzzador* för ett bra tag sen och nu äntligen kom det en kampanj som passade mig. Jag som älskar att tvätta! Eller något...

Nu ska det tvättas och delas ut tio
provförpackningar till kompisar.

Vanligtvis använder jag galltvål till fläckar. Den är harmlös om man bara står ut med att hantera kogalla, men den tar ju inte riktigt allt. Nu har jag fått hem en omgång produkter som enligt uppgift ska vara bra mot... allt?

Som väl är är alla Vanish-produkter Svanen-märkta och deras pulver är rekommenderade av Astma- och allergiförbundet. Tyvärr är alla produkter utom klädseltvätten hälsoskadliga (märkta med det svarta krysset och det rekommenderas skyddshandskar och skyddsglasögon... ni vet). Litet minus där.

Iallafall, nu ska det bli hårda prov och ni kommer att få ta del av alla resultaten. Jag ska vara brutalt ärlig, inget fjäsk!


* Buzzador är ett företag som marknadsför produkter via mun till mun-metoden, bloggar och sociala medier. Som buzzador har man möjlighet att testa olika produkter gratis eller till ett rabatterat pris i utbyte mot att man buzzar produkten, dvs sprider information om den, både fakta och vad man själv tycker, samt kontinuerligt rapporterar in sina resultat till Buzzador. 
Vill du kanske också bli en buzzador?
Maila i så fall mig på brotisen@hotmail.se så skickar jag en inbjudan!

2 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Oj! har alltid nja inte alltid men länge funderat på hurvida det stämmer med reklamen om Vanish. Nu för tiden så är det ganska fläckfritt här hemma men minns babanfläcker, gräsfläckar och lite annat. Ska bli kul att följa...Kramelikram..Pia

Mamma Brötis sa...

Ja, visst har man undrat! Roligt med lite entusiasm. Tack!