Den vitaminrika och enormt snabbväxande sparrissallaten ska man kunna skörda salladsblad av hela sommaren och sedan äts den delikata stammen (som naturligtvis ska ha en "nötaktig" smak) som sparris på hösten. Det låter ju onekligen lockande.
Spaghettipumpans kött äts rått eller kokt. Jag tänker mig det fräst i lite olja med vitlök. Men vad vet jag, det kanske inte alls passar? Lagringsbar upp till två månader.
Squashen "papaya pear" är en tidig, halvbuskig sort som inte kräver så mycket utrymme. God att grilla, säger de.
Vi får väl se hur det går. Någon som har erfarenhet av dessa växter?
2 kommentarer:
Tyvärr så ar jag inga erfarenheter alls av någon. Men det ser bra ut och låter gott. Kraaaam Pia P.S. Jag frågade maken ang. orrbajset, han som ju är lite av en expert i bajs och fågelvärlden... D.S
Jag misstänkte det där med maken. :-)
Skicka en kommentar