torsdag 26 september 2013

Fruktstunden den dyra

Fruktstundens vara eller inte vara diskuteras på sina håll och i någon skola har den avskaffats efter föräldrars protester.

Har man fyra barn kan det bli en kostnad på 400 kr i månaden, säger en (klok) förälder.

.....................................................................................................................................................

Jag funderar på att anamma det där här hemma och ta bort ett mål, eller varför inte två?

Vid närmare eftertanke skulle mina barn nog till och med kunna klara sig på enbart skollunch. Iallafall om vi sänker prestationskraven lite och de håller sig riktigt lugna och stilla mellan måltiderna.

När barnen ändå är sådär lugna och fina kan vi passa på att avskaffa skolidrotten, utepassen, simningen samt skid- och skridskoåkningen på en gång - och spara en mindre förmögenhet.

Fast det är klart, sett ur ett rent ekonomiskt perspektiv borde vi väl inte skaffat några barn överhuvudtaget.

Då vill jag inte se något förbannat lördagsgodis heller..


2 kommentarer:

Helena sa...

Man borde kunna förbeställa en budgetvariant när man väntar barn: "Inte så stor i maten" eller: "Int så snabbväxande" haha.. fasn va hemskt egentligen.

Mina smågrabbar är ju snart 9 och 4 och de äter ju som vuxna tametusan... hur i helskotta ska man ha råd merom??

Jag bara UNDRAR!

Blogvertiser sa...

Hej!

Vi på Blogvertiser vill bjuda in dig till vårat nätverk av bloggar där du har möjlighet att tjäna pengar genom att skriva recensioner och omdömen åt våra annonsörer.

Blogvertiser har i dagsläget väldigt många bloggar och annonsörer, men är alltid på jakt efter nya kvalitetsbloggar som vi kan hjälpa tjäna pengar genom vårt nätverk. Att bli medlem hos oss är gratis och du kan avsluta ditt medlemskap när du vill.

Gå in på vår hemsida www.blogvertiser.se och registrera dig redan nu. Har du frågor kring medlemskapet kan du mejla oss på support@blogvertiser.com.

Med vänlig hälsning
Zelda Ringström
www.blogvertiser.se